Thursday, August 30, 2012

Hi...

Macam menarik tertarik je kan tajuk atas tu... tapi anda bukan bermimpi.. ini KENYATAAN sayang oiii...

Buat pertama kali dalam 2 tahun Bajuibu Nursing Wear berada dalam pasaran, Saya berbesar hati mengadakan jualan Penghabisan Stok untuk Koleksi 2011 Baju Menyusu @ www.bajuibu.com . Potongan harga yang diberikan pasti memukau (^_~) .  Potongan harga serendah 20 % hingga 50%  ( hush..berpeluh mummy shu tau masa nak tekan harga ni ) .


Jualan Penghabisan Stok ini akan berlangsung sehingga stok habis atau koleksi baru kami keluar ( yang mana dahulu ) , makanya jangan lepaskan peluang ye... rata rata harga setengah ratus je ni :) ....

Semua pembelian boleh dibuat secara online di http://www.bajuibu.com atau walk in ke teratak saya di Puncak Jalil... sesiapa nak datang boleh roger roger ( whatsapp/sms/call ) saya dulu di talian 016 274 5651


Till Then Mummy  ~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~


Reactions:

0 comments:

Post a Comment