Sunday, June 4, 2017

Ramai mommies yang mencari bedung 4 segi tapi saiznya besar kan. Untuk Batch pertama ini GUGU keluarkan bedung dari fabrik soft flannel dengan saiz 90cm X 110 cm. In shaa allah cukup besar dan selesa. Siap boleh dijadikan selimut lagi nanti.
.
Macam mana nak beli ni kan

Mommies boleh whatsapp kami di talian 013 312 3253 untuk jualan retail dan juga borong. Stok design kali ni memang limited , so kalau nak cepat mommies semua terus pergi ke website www.babybox.my tau.
.

Harga murah sangat dah . RRP ialah RM 59 untuk 2 pasang . Team GUGU kali ni bermuirah hati untuk bagi harga promosi RM 39.00 je untuk 2 pcs.
.
.
Share dengan kawan kawan tau berita ni.










LIKE FB PAGE : GUGU MALAYSIA
Website retail : WWW.babybox.my
Official Website : www.gugu.com.my

Reactions:

Tagged: , , , , , , , , ,

0 comments:

Post a Comment