Friday, April 8, 2011

Assalamualaikum....

Akhirnya sampai juga kain yang saya order...dan kabanyakkan nya warna ceria... i likeeeeee :) So Part 1 ni ada 10 jenis corak dengan pelbagai warna.. walau bagaimana pun tak dapat saya nak buat semua saiz untuk setiap corak.. atas sebab sebab yang dirahsiakan (jangan marah). Saya dapat kain untuk baju kurung menyusu kain Cotton jepun, sejuk, nyaman, warna menarik dan pasti saya sangat GUMBIRA sangat sebab boleh saya tunaikan hajat semua untuk dapatkan baju kurung pada harga yang berpatutan....

Kain ni semu dah dalam perjalan untuk di potong dan dijahit... saya estimate paling lambat pun by 23 hb April semua akan siap dan boleh lah saya poskan.. Saya Jemput semua ke Fan Page Facebook Bajuibu untuk cuci cuci mata ye... boleh terus inbox saya untuk booking.










Contoh kain untuk lapik dada

 Till Then.... HAPPY BREASTFEEDING




 

Reactions:

Tagged:

3 comments:

  1. kak, baju kurung kain2 ni utk saiz S masih available tak?

    ReplyDelete
  2. akak,boleh tempah lg x?

    ReplyDelete