Tuesday, December 2, 2014

Apa khabar ibu ibu semua ?

Teruja dan seronok sangat. Kali ini kami bawakan 12 jenama untuk koleksi pakaian mengandung dan menyusu untuk clearkan stok. Dengar dengar hampir 70% diskaun akan diberikan.

Yang pasti bra menyusu bermula dari RM 10. Jangan lupa follow FB kami untuk maklumat lanjut ya..

TUNGGUUUUUU

-shuhadah-


Tuesday, November 18, 2014

Alhamdulillah , setinggi tinggi kesyukuran kami panjatkan pada yang Maha Esa kerana permudahkan hasrat kami untuk pindah ke kedai bawah

Butik Ibu dan Bayi Gugu beroperasi sepenuhnya di alamat

No 137 , Jalan PUJ 3/9 ,
Taman Puncak Jalil
43300 Seri Kembangan
Selangor

Talian hotline kami : 019 646 5071

In shaa Allah kami akan dapat memenuhi keperluan ibu dan anak di butik nanti. Entry seterusnya nanti akan saya perkenalkan satu demi satu produk yang ada di Butik Gugu ini ya.

Terima kasih banyak atas sokongan semua di sepanjang 3 tahun Gugu beroperasi.








#kebaibaby
#janganlupasinggah


Tuesday, August 26, 2014

Ibu dan ayah kemana hujung minggu ini.

MAri jumpa kami di Parents and Kids Expo ya.

-Mummy Shu-

Friday, August 22, 2014

Assalamualaikum ,


Ibu ayah , mari bantu kami untuk kenal pasti produk MAM mana yang mahu kami bawa atau produk mana yang paling selalu atau susah di cari cari .

Ibu ayah bantu kami ya nanti kita buat flash sale !

Jika tak suka komen disini , boleh sahaja watsapp kami di 016 274 5651 / 016 345 0203

#sayajual #babypremiumproduct #barangbaby #mam #gugu #puncakjalil


Thursday, August 14, 2014

Apa khabar ?

Di bawah ni semua koleksi baru Swaddle Pod dari Gugu. Ada 2 jenis iaitu Swaddle Pod Basic yang biasa dan Swaddle Pod Basic Eyelet.

Swadlle Pod Basic Eyelet didatangkan dengan ciri lubang angin :) , ni bagi ibu ayah yang risau anak akan kepanasan didalam bedung.

Untuk lihat koleksi penuh stok yang masih available , boleh terus ke web www.guguonline.com atau terus sahaja ke kedai Gugu , No 1 -91 , Jalan PUJ 3/9 , Taman Puncak Jalil , Seri Kembangan. Jika ada yang sesat boleh call Hotline kami di 016 345 0203









Sunday, August 10, 2014

Apa khabar semua :)

Alhamdulillah kali ini kami buatkan set luaran berpantang . Ianya dapat membantu ibu ibu semua jimat banyak. Lebih Jimat jika datang terus ke Butik Ibu dan Anak di Puncak Jalil.

Jika sesat boleh roger roger kami di talian hotline 016 345 0203



Set 1. Lengkap
Bengkung ibu X1
Bra menyusu X 1
Stokin pantang X 2
Tungku besi / tungku garam ibu X 1
Minyak urut ibu X 1
Swaddle pod eyelet X 1
Mandian kuning X 1
Minyak treatment baby X 1
Tungku garam bayi X 1
Barut baby Premium Gugu X2

RM 322.80
Promo pakej RM 280 , postage RM 15
****************************************

Set 2
Bengkung ibu X1
Bra menyusu X 1
Minyak urut ibu X 1
Swaddle pod eyelet X 1
Mandian kuning X 1
Minyak treatment baby X 1

RM 202.80
Promo pakej RM 190 , postage RM 15
***************************************

Set 3
Bengkung ibu X1
Bra menyusu X 1
Stokin pantang X 2
Minyak urut ibu X 1
Swaddle pod eyelet X 1
Mandian kuning X 1
Minyak treatment baby X 1
Tungku garam bayi X 1
Barut baby Premium Gugu X2

RM 262.80
Promo pakej RM 235 , postage RM 15

Watsapp 016 274 5651


-admin-

Wednesday, August 6, 2014

Ibu dan Ayah Pasti Suka Gadjet ini.

Nuna Leaf dari Australia yang comel dan very stylish ! Berbaloi baloi beli ni, boleh guna dari anak kecil sampai anak besar. STEADY !

Mummy shu suka ni. Cer komen mahu ansuran atau diskaun untuk item ini. Soon kami bawakan ke Butik Gugu (^_~)



Maklumkan kami ya jika Mahu ini di Butik Ibu dan Anak Gugu

-shuhadah-

 Apa khabar semua yang cantik cantik
Bra menyusu untuk ibu cantik. Jangan lagi menyusu dengan bra yang salah.. Gunakan Bra menyusu.

Encik Suami sila hadiahkan Bra menyusu untuk Suri Hati anda. Jangan kedekut ! . Ianya untuk keselesaan anak syurga anda dan juga Suri Hati anda.

Kalau takmo beli online. silakan terus ke kedai Gugu di Puncak Jalil ya.. ada banyak lagi pilihan lain

Siapa yang nak berniaga, kami juga buat wholesale untuk bra menyusu, HUbungi kami di 016 274 5651

#bramenyusu #nursingbra #susuibu #bramurah #gugu








Sunday, August 3, 2014

Assalamualaikum dan Salam  Sejahtera

Masih lagi mood Raya kan. SAya buatkan Video berlatar belakang lagu raya :)

Jemput singgah di Butik kami untuk cari keperluan ibu dan anak ya

-shuhadah-

http://www.youtube.com/watch?v=fLLnUHX7EcA&index=1&list=UUQqt_RMoadm4ZhYGSsxRufw

video

Thursday, July 24, 2014

Kita biarkan gambar berbicara ya :)

-admin-

Friday, April 11, 2014

Ada yang memanggilnya Swaddle Pod , ada yang memanggilnya bedung moden berzip dan macam macam nama lagi :)

Yang penting jika terbayang bedung harus terbayang Gugu ya :)





Koleksi April sebetulnya sudah hampir 3 minggu berada di pasaran. Namun baru hari ini saya berkesempatan untuk update disini :)

Ibu ibu dan ayah jemput lihat dulu ya.. mahu beli online boleh, offline juga boleh
Swaddle pod sahaja RM 40
Topi atau Headband hanya tambah RM 5

Swaddle Pod Basic Aeroplane

Swaddle Pod Basic Love

Swaddle Pod Basic Lovey

Swaddle Pod Basic Mickey

Swaddle Pod Basic Panda - SOLD OUT

Swaddle POd Basic  Bear - SOLD OUT

Swaddle Pod Basic  Butterfly

Swaddle Pod Basic  Pink Leopard

Swaddle Pod Basic  Robot

Swaddle Pod Basic  Train

Swaddle Pod Basic Transport

Swaddle Pod Transition sesuai untuk bayi 7 kg keatas seperti di bawah ini. Harga hanya RM 50. Juga sesuai dijadikan sleeping bag !

Swaddle Pod Transition Pink Leopard

Swaddle Pod Transition Pink Leopard-opening

Swaddle Pod Transition Love

Swaddle Pod Transition Love-opening

Swaddle Pod Transition Panda

Swaddle Pod TransitionTransport - opening

Swaddle Pod Transition Transport

jika mahu datang ke kedai di Puncak Jalil call dulu ya 016 345 0203

Gugu
No 1-91 , Jalan PUJ 3/9
Taman Puncak Jalil
Seri Kembangan

Monday, March 17, 2014

Huish , Rupanya sudah berbulan saya tidak menulis. Sungguh cepat masa berlalu kan

Saya akan rajin semula menulis bermula hari ini In Shaa Allah :)

Suka saya mahu memperkenalkan Swaddle Pod A.K.A Bedung Moden Berzip dengan design baru. Kami namakan nya Swaddle Pod Eyelet. Eyelet kerana di kiri dan kanan bahagian pinggang kami jahit dengan kemas fabrik Eyelet ini untuk memberi lebih ruang udara kepada bayi. Amat sesuai jika bayi yang suka berbedung tak kira masa walau di tengahari terik :)

Namun demikian stok ini di Gugu sudah sangat sangat Sangat Limited dek kerana hampir 80% daripada stok sudah diborong di MOtherhood Expo yang lepas sebelum sempat pun kami upload ke internet. Ada juga beberapa orang reseller kami yang berjaya mendapatkan stok ini. Jadi kalau ada ibu ibu yang mahukan nya boleh lah berhubung terus dengan mereka ya. Jika tiada aral batch seterusnya kami akan buatkan lagi Swaddle Pod Eyelet ini.

Cuci mata dulu ya :)

Swaddle Pod Eyelet Robot

Swaddle Pod Eyelet Aeroplane

Swaddle Pod Eyelet Butterfly

 
Swaddle Pod Eyelet Mickey