Friday, February 11, 2011

Seharian hari ni memerah otak.. apa fesyen saya nak buat ni...belek punya belek..rasa rasa nak buat design t shirt ( kasual ) tapi kat bahagian lengan ada kedut kedut ( puff  ), korang rasa korang suka tak..tapi sebelum tu nak credit sikit kat sis alin http://alinarman.blogspot.com sebab bagi pinjam gambar ni..

SUKA Tak lengan tu...? feedback please :)

so sekarang ni saya nak decide haruskah saya buat 3/4 mcm gambar kak lin ni atau lengan panjang.. so nanti bagilah pendapat ye...


-HAPPY BREASTFEEDING_
Reactions:

Tagged: ,

8 comments:

  1. lengan panjang ok kut...muslimah gitu...:)

    ReplyDelete
  2. cantik jgak tpi jgn la gune corak stripes...yg berbdn berisi cm sy ni nmpk lagi la lebarnye nti..prefer plain.. =)

    ReplyDelete
  3. saya lbih suka klu 3 suku..sng nk brwuduk. Kalu pjg prlu dilipat & kdg2 bhg hujung lengan kecik.so x boleh nk tarik ats paras siku..buat 2 pilhan lah..boleh pembeli memilih..

    ReplyDelete
  4. lengan panjang sis,kna tutup aurat hehe...hrp dpt buat guna fabrik GIA,tsgt cantik..with all ruffles and lace like AYU design totally irresistable

    ReplyDelete
  5. lengan panjang...

    ReplyDelete
  6. Sekadar cadangan. Kalau ikutkan saham 'akhirat' eloklah yang berlengan panjang. :) Semoga Allah memurahkan rezeki bajuibu.com :)

    ReplyDelete
  7. Jeng jeng...terima kasih all... design dah pun siap.. saya buat dulu untuk batch ni..lengan panjang.. ada 3 design semuanya... nantikan previewnya.... i likeeeee

    ReplyDelete