Wednesday, April 13, 2011

Hari ni tergerak hati nak cari di You tube kot kot ada iklan Hospital Rakan Bayi yang tengah hangat diperkataan oleh Ibu Ibu menyusukan bayi terutama di Facebook . Katanya ditayangkan di TV9.. oleh sebab saya ni jarang tengok TV9, so memang saya tak berkesempatan jumpa iklan ni...

Nak dijadikan cerita.. saya terjumpa video ni yang dirakam kan di INDIA mengenai Breast Crawl.. serius.. sambil menangis ( gembira +semangat ) saya tengok video ni. Semangat juga semakin membara untuk terus menyusukan Rayyan saya dan secara tak langsung keluar datang pulak satu idea nak buat design baju menyusu yang baru... hehehehe..

Harap harap mummy mummy semua juga terus bersemangat ye..... tengok tau video ni.. besarnya Ciptaan ALLAH...



Till Then ~~~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~~~
Reactions:

Tagged:

9 comments:

  1. subhanallah.....setiap kejadian Allah s.w.t tu..mmg ada kegunaannya kan.....merangkak bby tu cri breast maknya....

    ReplyDelete
  2. huhu, nangis gembira tgk video nih. alhamdulillah sy melalui saat-saat itu :)

    ReplyDelete
  3. kan.. saya banyak kali tengok pun mata berari

    ReplyDelete
  4. ya Allah menangis la tengok video ni...

    ReplyDelete
  5. rse terharu n kagumnye saya bby mencari puting ibu die..sedih gk cz xdpt wt cmtu utk bby saya..tp alhamdulillah die tetap bf wpun xdpt df mse bru lahir..

    ReplyDelete
  6. mmg cukup terharu...terusik hati ni...

    ReplyDelete
  7. bila tgk video ni macam dah berubah je fikiran..sedangkan hati dah stop dari nak melahirkan lagi...

    ReplyDelete
  8. sebak bila tengok video ni..alhamdulillah...kedua2 anak saya melaluinya.... happy breastfeeding ;)

    ReplyDelete