Sunday, April 24, 2011

Hai All....

Baru je semalam kami selesai ber 'event' di SArakids Gathering di Denai Alam... So Happy jumpa all mommies... so sweet and luv you all.. Nanti kita ulas event ni sikit ye di entry berikut.. hihihih saya nak sambung tepek gambar design yg baru.. hari sabtu hari tu.. letih ya amat... server plak lembab giler... :)

Hari ni jom kita preview Koleksi Carry dan Dress TNM ( panjang biasa dan labuh )












Till Then ~~ HAPPY BREASTFEEDING~~
Reactions:

Tagged: , ,

4 comments:

  1. Hi..nak bj carry rosepink ni ade stock lg x? Thanks :)

    ReplyDelete
  2. Dahayu.. Dress pink tu saiz S... semua dah sold out..hanya adda dress TMN saiz M kaler hijau je.. untuk stock updated boleh ke http://bajuibu.com

    carry rosepink masih ada lagi

    ReplyDelete
  3. Blog ni active lg tak? Update tak?

    ReplyDelete