Wednesday, November 30, 2011

Hi All...

Dah nak bersarang dah blog mummy shu ni kan ..hihihihi pastu huhuhuhuhu.... sangat sibuk la jadual saya.. banyak bende nak update tapi tak juga terupdate :)

Sangat gembira bertemu dengan semua mummy yang cantik menarik di booth..juga dengan keletah anak anak semua.. Ada masa memang hiruk pikuk jadinya booth bajuibu... very huru hara jadinya... anyway harap semua enjoy try test koleksi kami.

Terima tidak terhingga diatas sokongan yang kami terima dari semua.....



Team kami ... Luv u all...
Terima kasih juga kepada team kami yang sentiasa ceria membantu dan menjaga baby-baby yang datang...( hihihihi so ibu ibu semua boleh memilih dengan tenang ) i likeeeeee

Dya dan kak long cuba nak menceria kan baby....yuhuuu
Adam kalau datang mesti buat kecoh punya :)
Saya juga berkesempatan bertemu ramai blogger ( huhuuhu apsal la photographer kami tak ambil gambar ni ) .. tak sangka ada juga yang mengikuti kami di sini... juga kami dilawat oleh celebrity... ermmmm...yg juga salah sorang yang support breastfeeding *wink*


Dya...Dya..mesti tak lepas peluang kan
Sampai la ni ada orang telefon saya... kak shu bekerjasama dengan Dynas ke...hihihi tak la dear... Sis tu datang melawat je.... :)


Anyway memang seronok berbooth kami ini.... jangan lupa mark kalendar semua..Bulan Februari 2012 ni ada Motherhood Expo di KLCC ... juga kami akan lancarkan satu lagi variasi produk dari bajuibu..... tungguuuuuu




Till Then ~~~~HAPPY BREASTFEEDING~~~~
Reactions:

Tagged:

1 comment: