Friday, December 2, 2011

Segala Puji dan Syukur Ke Hadrat Ilahi.....


Alhamdullillah Bajuibu.com sudah bersedia untuk masuk ke fasa kedua. Jualan Wholesale saya akan mulakan sepenuhnya pada Disember 2011 secara berperingkat. Ini bermaksud semua production koleksi Bajuibu selepas ini akan mengambil kira stok untuk jualan wholesale.

Untuk makluman , adalah matlamat kami untuk membekalkan koleksi pakaian menyusu pada harga yang sederhana dan pada kualiti yang terbaik kami boleh berikan. Juga sentiasa mengikut permintaan fesyen terkini.

Menjadi matlamat kami juga untuk membantu peniaga kecil kecilan / part time untuk menjana pendapatan bersama kami. Oleh itu kami sediakan Minimum Order yang rendah  supaya semua boleh berniaga. Saya secara personal akan cuba membantu sedaya yang mungkin, kerana pada satu masa dahulu saya juga bermula dari bawah.

Kelebihan Menjadi Reseller Bajuibu

* Kami akan letak alamat premis / online shop anda di website http://www.bajuibu.com
- ini bermakna jika customer A ingin membeli Carry Terracotta saiz XL dari bajuibu.com dan kemudian kami tidak lagi menmpunyai stok , maka customer A mempunyai pilihan untuk check stok di premis / online shop anda. Secara tidak langsung anda akan mendapat satu lagi customer baru.

* Insyallah kami juga akan membawa bersama nama online shop anda / premis anda bersama dengan promosi Bajuibu di Internet , media etc.

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua diatas sokongan kepada koleksi kami . Semoga kami terus mendapat sokongan anda semua dalam usaha memajukan perniagaan ini dan secara tidak langsung menyokong penyusuan susu ibu  . Sebarang kekurangan saya akan cuba perbaiki dari masa ke semasa.

Semoga juga usahasama kita akan terus berlanjutan.

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya di :
Email : sales@bajuibu.com
Tel : 016 274 5651
BB pin : 269 abe 6b

Till Then ~~~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~~~

Reactions:

Tagged:

1 comment:

  1. Slm..sy berminat untuk membeli dan menjual baju menyusu ..bleh hantarkan katalog beserta harga ke email ammarzikry@gmail.com

    ReplyDelete