Wednesday, February 15, 2012

Hi Mummy semua....

Dengan berbesar hati saya perkenalkan satu lagi produk baru yang kami anggap seperti bayi kami iaitu SWADDLE POD atau BEDUNG MODEN jenama GUGU. Memang menjadi amalan kita untuk membedung bayi terutama 3 bulan pertama. Dengan keadaan cuaca di Malaysia ni kami rasakan amatlah tidak sesuai membedung bayi dengan kain yang berlapik lapik....panassssssss ... dengan pemerhatian inilah kami berusaha untuk mencari solusi terbaik dari model sedia ada buat bayi.


Swaddle Pod - Soft Pink


Umum telah mengetahui yang amalan membedung dapat membuatkan bayi terasa lebih selesa seperti keadaannya di dalam rahim / dipeluk .Swaddle Pod juga dapat mengurangkan reflek terkejut bayi. Pemilihan jenis fabrik yag teliti dan telah dicuba pakai berulang kali membuat Swaddle Pod kami sangat selesa dan sesuai dipakai dengan keadaan cuaca di Malaysia.  Fabrik yang boleh mengembang mengikut saiz bayi membuat Swaddle Pod kami sesuai diguna untuk bayi baru lahir sehingga 3 bulan atau ~ 6.5kg .

Baby Zura - 5.4 kg

Baby Hanani - 3.4kg

Untuk Batch Pertama ini , kami ada 7 warna yang sangat comel...Mummy semua boleh dapatkan di Motherhood Expo 2012 pada 24 - 26 Februari nanti di KLCC, Booth A062 di Hall 4 ..bersebelahan booth drypers. Kesemua Swaddle Pod akan dipacking dalam kotak yang sangat comel...

Pemakaian Swaddle Pod semudah ABC . Bukakan zip, masukkan bayi dan terus zip. ZIP? Jangan risau..tiada bahagian zip yang dapat menyentuh kulit bayi anda yang sangat mulus.Kami telah pastikan bahagian bawah zip dan kelapa zip mempunyai lapik agar kulit bayi yang sensetif tidak akan bersentuhan dengan zip..juga potongan leher yang luas memastikan bayi selesa. 

 Kesemua koleksi Swaddle Pod GUGU boleh dibeli secara online bermula 27hb Februari dan secara Offline pada 24 Februari. Untuk Jualan Borong boleh hubungi Daddy Azwar atau Ammie Dya.
Till then  ~~ HAPPY BREASTFEEDING~~
Reactions:

Tagged:

0 comments:

Post a Comment