Monday, October 8, 2012

Hi Semua...

Ham[ir 2 minggu keluar outstation ke Parenting Expo Kota KInabalu 28 - 30 September.. disambung pula dengan Moms and Baby Expo. JB 5 -7 Oktober. Badan saya jadi macam habis bateri, namun sangat seronok berjumpa dengan rakan niaga online, pelanggan dan juga rakan rakan yang lama tak berjumpa.

SAya ambil cuti satu hari semalam dan syukur sempat membetulkan urat saraf dengan bantuan tangan magik Pengasas Saujana Herba. Fuh berpeluh dan mengalir air mata dibuatnya. Begitulah saya tau banyak sungguh urat saraf yang dah ter miss laluan di badan ni. Bak kata Kak Imah Pengasas SAujana Herba..kita USAHAWAN ni jangan sakit sakit....bukan mudah nak bina perniagaan..jaga kesihatan, jaga makan minum dan servis badan (^_~). Bila difikirkan semula betul juga, kadang kadang kita teruk bekerja sampai lupa jaga kesihatan.

Saya dah balik mengadap laptop pagi ni.. saya nak balas semua email dan insyallah cuba habiskan kerja tertangguh sebanyak mungkin, Kepada Rakan niaga semua...harap bersabar ..saya hubungi anda dalam beberapa jam lagiTill Then ~~ HAPPY BREASTFEEDING~~


Reactions:

0 comments:

Post a Comment