Monday, April 1, 2013

Assalamualaikum dan salam Sejahtera,

Minggu ini jika tiada kemana mana , saya menjemput semua untuk singgah di Booth kami sempena 5th Maternity and Children Expo , Mid Valley Convention Centre.


Untuk Koleksi Bajuibu , saya mohon maaf sangat kerana tiada koleksi baju menyusu baru yang kami tampilkan , namun semua koleksi 2012 akan dijual pada harga yang sangat rendah.. konsepnya beli lebih banyak , lebih banyak diskaun nya :)

Namun buat suku pertama tahun ini kami bawakan anda Koleksi Mengandung dari Bajuibu , ada Dress dan Pelbagai Seluar yang super selasa untuk dipakai semasa mengandung. Selain itu juga terdapat Bengkung ibu moden dan tradisional untuk dipakai selepas bersalin dan Pelbagai pilihan Nursing Cover yang Gorgeous dari Bajuibu. Tak cukup dengan itu kami juga bawakan anda pelbagai pilihan Nursing Bra atau Bra Menyusu juga dengan konsep , beli banyak , harga jadi lebih murah.


Gugu juga tidak mahu kalah dengan Produk baru selain dari Swaddle Pod Gugu / Bedung Moden  yang Ranggi , Produk baru seperti Dimple Pillow , Neck Pillow dan Barut Bayi ( Zap , Tali dan Gantung ) juga akan ada di booth nanti. Tentu sahaja ada promosi terbaik untuk semua produk ini.
Jika Tiada aral , Sesuatu yang baru dan juga lama di tunggu oleh ibu ibu yang mementingkan keselesaan bayi sewaktu tidur juga akan hadir , Ianya sama tapi tidak SERUPA :)

In Shaa Allah

Kita Jumpa di sana ya ( ^_~ )

Psst -- Saya sudah makin membesar sebab baby dah makin besar hihihi,


TILL THEN ~~ HAPPY BREASTFEEDING~~


Reactions:

0 comments:

Post a Comment