Monday, April 1, 2013

Apa Khabar semua,

Entry ini agak kebelakang. Kami berada di Parents, Kids and Baby Expo 22 - 24 Mac 2013 yang lepas.. Khabarnya ramai yang tak tahu mengenai Expo ini  :)

Anyway saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi singgah di booth kami Mac lepas.

Mummy Shu dan Ammie Dya " Welcome to Our Booth "

Pada yang tidak berkesempatan datang, meh saya tunjuk sikit apa yang ada di booth kami, kami sempat berkolaborasi dengan 2 usahawan tegar :)

Lihat pada yang PINK PINK itu ! Awesome

Produk yang menceriakan hidup , pelbagai pakej botol dan cooler bag STYLO MAMA , harga dan produk yang mantap... i just likeee it . JUga Pre Order untuk Digi breast pump STYLO MAMA yang baru.. yang ni lagi mantap. Harga untuk Pre Order hanya RM 400 ...pada yang tidak berkesempatan untuk buat Pre Order Mac lalu maybe masih sempat untuk hubungi Staff di Sarakids untuk maklumat lanjut. Khabarnya stok akan sampai dalam masa terdekat :)


Set Tanamera

Bukan setakat Gugu, Bajuibu Maternity , Bra menyusu , Barut bayi, Baby Pillow , Bengkung ibu , expo disini juga kami bawakan Set Tanamera yang tengah hangat ke booth. Nanti pada sesiapa yang ingin membeli bolehlah contact terus dengan Puan Nani di Link ini. Pasti berpuashati :)


Tak puas berjumpa dengan pelanggan Gugu dan Bajuibu yang terus menerus menyokong kami... kami akan kembali lagi di Expo Seterusnya di 5th Maternity and Children Expo Mid Valley pada 5 - 7 April ini .... tunggu ya... jumpa di sanaaaaaTILL THEN ~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~

Puan Shuhadah

Reactions:

0 comments:

Post a Comment