Friday, April 22, 2011

Hi all,

Badan dan mata saya amatlah tidak tahan lagi..sudah minta untuk berehat..namun saya gagahkan juga update blog ni... nak preview sikit design terbaru kami iaitu Julia, Carry dan Miko. Juga bersama sama 3 design ini ada tambahan stok untuk dress kegemaran ramai Dress TMN panjang biasa dan labuh. Saya tepek kan gambar dulu.. ulasanya next week ye..

Jangan lupa ketemu saya 23 hb April di Warehouse Pureen, Petaling Jaya dan 24hb April di Gathering Sarakids, Denai Alam.









Aduh duh.. server error la pulak.... saya dah tak tahan mengantuk dah... nanti saya sambung lagi ye ....daaaaaaaZZZZZZZZZZZZZZZ

Till Then ~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~~
Reactions:

Tagged:

1 comment:

  1. geramnye tgk yg baju julia maroon tuuuu...mmg kenan sgt2

    ReplyDelete