Thursday, March 22, 2012

Assalamualaikum semua,

Swaddle Pod by Gugu kesayangan kami telahpun memasuki pasaran buat pertama kalinya pada hujung Februari 2012. Terima kasih diatas sokongan dan feedback yang kami terima untuk batch pertama ini.. Batch kedua dalam proses dan dijangka akan dipasarkan pada Awal APRIL 2012 . Kualiti dipertingkatkan dan warna warna yang lebih ceria...yuhuuuu

Nanti saya cerita lagi mengenai Batch baru pada entry akan datang.. Entry ni saya nak perkenalkan semua yang terlibat dalam pembuatan sehingga terhasilnya dan terjualnya Swaddle Pod kami di Pasaran.

Yang pertama tentulah Bos nya kan...hehehe

Dya dan Saya  

Kemudian Orang Kuatnya , Hubby saya Mr Azwar Kamal yang bertanggungjawab keatas Design Website dan operasi Guguonline.Com secara online dan Offline ...banyak kerjanya ni....dari cari kain hingga ke online update... Bos 2 orang kat atas tu biasanya main order je nak macam ni..nak macam tu... hihihi..jangan marah ar Darling... kami ni memang banyak idea dan biasanya juga habis idea kami berdua ditapisnya setapi tapisnya..dan hanya 1 atau 2 je yang diterima ....kami redha...hihihihihi

Azwar a.k.a Hubby saya
Seterusnya Art Work Artist kami yang kami sangat adore hasil kerjanya terutama kalau ia berkaitan dengan bayi dan kanak kanak... memang takde orang lain yang dapat kami bayangkan untuk berikan hasil yang terbaik untuk produk Gugu ini , ramai Art Designer lain kami telah teliti hasil kerja mereka..bukan tidak bagus..cuma Zaihasra ni lebih bagus  :) .

Zaihasra yang baju purple tu tau..
Saya kenal Zaihasra ni dari zaman Wanita Melayu.Com lagi .. masa tu saya jual cadar kartun..hihihi .. Zai bekerja dari rumah dan saya telah lihat komitmen yang dia berikan untuk deliver yang terbaik buat customer .. saya sangat LIKEEEE .... dikelilingi anak anak sambil buat kerja bukan satu kerja yang mudah...huhuhuhu ... SALUTE !!!!!!!

Zaihasra Design kan Logo Gugu , Name card , Bunting , Flyers dan Art work untuk Kotak Swaddle Pod by Gugu...semua sangat comel dan outstanding...

SI Comel Aqilah
Aqilah ni.. ratu hati Zai.. katanya anak cilik ini banyak beri komen dalam penghasilan artwork Gugu...ada sahaja komen nya.. ini tak cantik..itu tak kena...hihihihi anyway terima kasih Darling Aqilah ... semoga terus kreatif macam Ummi awak ye.... Insyallah

Kalau nak tempah segala macam Banner , Bunting , Flyers , Design logo ke ..atau apa sahaja yang berkaitan dengan Design dan Printing bolehlah hubungi seperti Detaill dibawah .... gerenti tak menyesal tau !!!

Website ::  http://zairaidris.com
Email ::       sws2111@yahoo.com
FB    ::       http://facebook.com/zairaidriscom  

Selain Zai , kami ada seorang lagi Artwork Artist / Designer yang telah melukis ilustrasi kartun cara pemakaian Swaddle Pod By Gugu ... sangat comel.. Mummy Ilyana Isa juga bekerja dari rumah. Dengan 2 anak yang comel mendapat sokongan juga dari hubby nya. Saya sangat suka dan SALUTE dengan mereka ini... Ilyana masih baru dan katanya belum terfikir nak buka kedai online.. dia melukis jika ada permintaan sahaja.... letih juga Ilyana nak melayan kehendak kami ni..hihihihi jangan marah ar Darling ....:) hasil kerja awak sangat cantik dan kemas !!! we LIKEEEEE

Ilyana dan Family ....

 Kami juga menggunakan Gambar Baby Elisa Lana ( yg dalam pangkuan ) sebagai Cover Girl Kotak Swaddle Pod By Gugu...comelll.... tq Darling

Baby Elisa dan Ilustrasi Kartun Cara pemakaian Swaddle Pod

Kalau nak minta Ilyana lukiskan doddle atau design logo atau watermark atau apa sahaja ..boleh hubungi Ilyana di chanel seperti di bawah

Email :: ilyana.abd@gmail.com
FB::  http://facebook.com/ilyana.abdullah

Kami di Gugu sangat berpuas hati dengan hasil kerja kalian semua .. semoga perniagaan kalian akan terus maju .

Yok Sokong WAHM !!!!!

Batch kedua akan keluar APRIL dengan 9 warna yang ceria . Kualiti dan design dipertingkatkan !! 
Kalau nak pre- order sudah boleh di http://www.guguonline.com


Till Then  ~~ HAPPY BREASTFEEDING ~~
Reactions:

Tagged:

0 comments:

Post a Comment