Monday, February 7, 2011

Ni nak story pasal nak pilih watermark untuk bajuibu.com. Memula nak buat sendiri ( kekonon teror la tu ). Lepas beberapa jam buat...mula lah bercakap dengan diri sendiri " apasal pulak aku buat tak jadi cantik macam orang buat nih"..mula lah nak naik angin..hehehehe sudahnya saya browse punya browse jumpala sorang cik adik ni kat http://eybizzonline.blogspot.com .Makanya nak dijadikan cerita saya pun decide nak tempah dengan dia ni la.. pilih punya pilih pastu sambung lak buat ubah suai nak buat custom made la.. akhirnya saya end up dengan 2 watermark dan 1 badge cartoon untuk letak kat forum bagai.



Dengan ini saya memperkenalkan ( ecececeh ) watermark kami di bajuibu.com







Reactions:

Tagged:

0 comments:

Post a Comment