Monday, February 7, 2011

Setelah perbincangan 2 hala antara saya ( bajuibu.com ) dan wakil dari MAJALAH PA&MA. Makanya termentarai lah kerjasama antara kami. Kami akan sponsor untuk ruangan KASIH IBU MAJALAH PA&MA bermula dari APRIL - SEPTEMBER 2011. Ruangan ini membolehkan para pembaca PA&MA menghantar gambar yang mengabadikan saat mereka menyusukan bayi. Setiap bulan pihak PA&MA akan memilih 6 pemenang berlainan dan akan menyiarkan gambar mereka di MAJALAH PA&MA setiap bulan.So apa tunggu lagi, borang/pengumuman akan keluar di  PA&MA bulan MAC. Tapi anda boleh mula menghantar gambar kepada saya di ibu@bajuibu.com. SAya akan forwardkan kepada mereka. Chance lebih besar untuk menang hadiah untuk bulan pertama ni, sebab biasanya tak ramai yang perasan.


Hadiah semua sama rata tau (hehehe), voucher bernilai RM 100 untuk shopping di http://www.bajuibu.com 

Saya pun beraksi dengan baju menyusu dari koleksi MAI- bowling adik beradik 5 januari 2011 Sehingga berjumpa lagi di entry yang akan datang ( besok kot,hihihi )

Salam Sayang Dari Saya

-HAPPY BREASTFEEDING !!!!!!!!!-

.
Reactions:

Tagged:

2 comments:

  1. Salam... Nak tanya, kalau hantar gambar ni, bila ye tarikh tutupnya???

    ReplyDelete
  2. Dear Umi..

    Start bulan April..boleh hantar terus ke PA&Ma.. ada borang dia dalam keluaran bulan depan.. pertandingan sampai bulan september nanti :)

    ReplyDelete